En halvtimme i stan, ingen tartan!

run_stanTweakade rehabschemat lite och drog min första halvtimme idag för att det är resdag imorgon. I den sköna värmen kom jag 6,57 km (4.34/k) utan att ta i alltför mycket. Och jag tog det väldigt försiktigt uppför, nedför och där det var ojämnt underlag. Det var ju ett tag sedan jag sprang på annat än bana. Mersmak!

2 kommentarer

 1. Hallå! Någon hemma? Hur går det med rehaben?

   • Raz on 3 september, 2015 at 12:56 e m
    Author
   • Svara

   Hallå! Jo, jag är hemma, men varit borta. ;) Det går bra med rehaben även om det är segt. Har varit utomlands och joggat i skön värme. Håller på och pillar ihop ett inlägg om det!

Kommentera

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.