Dickinson!

Bruce ”The human air raid siren” Dickinson med Union Jacks färger i bakgrunden.

Jag har länge velat måla Iron Maidens sångare men inte riktigt kommit mig för det. Som den färgstarka person han är passade det inte med endast svartvitt. Men nu sen när jag packat upp färgburkarna i ateljén kom jag på att jag kunde färglägga bakgrunden. =)

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to “Dickinson!”

 1. jensa skriver:

  Mycket,mycket snygg!!!

 2. Malin skriver:

  Haha, och jag kan nästan säga att den är ännu snyggare i verkligheten!

 3. lilladockan skriver:

  i do love it! väldgt, väldigt snygg! :)

 4. CrimsonAnna skriver:

  Häftig! Nu blev jag sugen på att beställa en målning…igen

 5. johan skriver:

  Oerhört vacker tavla! Kan man få köpa? :) skulle gärna vilja ha en STOR tavla med det motivet!!

Leave a Reply