Äntligen hårdrocks-clogs!

clog_size_43

Nu är det jag och Riff-Ralf som dricker bourbon iklädda träskor i sommar.

Det kan ju hända att jag har råkat överhypa min nya träller på diverse sociala medier (mest på bloggy) men jag är verkligen nöjd. Det här är mitt första par sedan jag var runt 6-7 år eller nåt. Nu ska man bara ha en villa så att man kan gå och hämta tidningen på morgonen. ;-)

Tags: , , ,

6 Responses to “Äntligen hårdrocks-clogs!”

 1. Sjumilakliv skriver:

  Äh. Jag trodde ju det skulle vara blixtar, flames och kiss-motiv målat på dem.

 2. Neurotic Kitten skriver:

  Jag med… Och ett litet pentagram och en liten treudd…

 3. Raz skriver:

  Det kanske kommer! ;-)

 4. Stellan skriver:

  Fräna! Man blir nästan sugen.

 5. Jensa skriver:

  Tuffa!!! Och villan ja, den ligger i Algutsrum va!? ;)

 6. 33 skriver:

  Ooo, påminner lite om foppatofflorna :D

Leave a Reply